lawaai en hinder
ben jij dat daar,ginder?
liefde en haat
het is iets dat tussen ons staat
hoe denk jij over mij?
maak ik je nog altijd blij?
jij doet mijn hart sneller slaan
zonder jou wil ik niet verder gaan
binnen kort ben jij er niet meer
binnen kort zie ik je voor de laatste keer
ik wil je nooit meer kwijt
ik wil niet dat mijn liefde voor jou slijt
ik wil je niet vergeten
wat ik voor jou voel,is niet te meten
t'is ook niet te beschrijven
ik wil mijn hele leven bij jou blijven
je nooit meer verlaten
eindeloos met je praten
net als vorige week
zo lief toen je me zo aan keek
ik bloeide weer helemaal open
ik bleef maar hopen
zou hij nu wel,zou hij nu niet
alstublief,vertel me dat je me graag ziet
die woorden wil ik horen
als je ze zegt,voel ik me als herboren
jij weet het,ik weet het
wij horen samen,voor altijd!