gekleurde gevoelens op zwart-wit momenten
leegte terwijl volte in opspraak moet zijn
trendgevoelige emoties terwijl deze uit de mode zijn
het ik gevoel terwijl we allemaal samen behoren te zijn
de storm die blaast terwijl ik de leegte in mij wil voelen
de slager die zegt "wilt u een onsje meer" terwijl ik geen honger heb
het dorstige gevoel om de wereld te laten zien wat behoort tot het niemandslanddomein
probeer ik nu mijzelf te zijn