een gedicht
voor jou
ik zwicht
een lieve vrouw
een gedicht
zit in mijn hoofd
over jou
mijn lieve vrouw
een gedicht
wat even mijn gedachtengangen
verlicht
over,voor en door jou
een gedicht
het maakt me licht
als ik aan je denk
ben jij een groot geschenk
en zomaar een gedicht
mijn leven is verlicht
je bent gewoon een mens
maar gedichten maken
komt door jou
jij was mijn grote wens
dus ook weer dit gedicht
komt recht uit mijn hart
jij bent voor mij heel apart
ik kan wel doorgaan
maar moet even stoppen
want de macaroni
laat zich gaan
het stroomt over de pan
dus nu stoppen lijkt me een goed plan