een kras voor mijn lelijke gezicht
een kras weer een stuk ten gronde gericht
een kras voor mijn domheid
een kras vloeid voort uit eenzaamheid
een kras voor al mijn dromen
een kras waar door mijn gevoel er uit gaat komen
een kras voor het verdiet
een kras om dat niemand het ziet
een kras voor eenzaamheid
een kras een oneerlijke strijd
een kras voor het onbegrip
een kras voor elke traan die mijn oog ontglipt
een kras voor al die geheimen
een kras om niet op te houden met strijden
een kras voor het leven
een kras om dat ik je niets terug kan geven
een kras voor de zorgen
een kras die me weerhoud van morgen
mei 2002