JIJ
Jij
Je denkt dat je alles al gezien hebt
Alles al weet
Levenservaring genoeg
Niemand en niets nodig
Je redt je wel alleen
Toch zeg ik je dat je iets mist
Het doel in je leven
Ontzettend belangrijk voor jou
Zorg dat je het niet mist!!!
Want Jezus houdt ook van jou!
Tsja, wat heb je daar weer aan?
Dat gezeur kennen we wel
Het houdt ook nooit op
Kunnen die mensen hun energie niet in andere zaken steken?
Toch
Is het niet vreemd dat deze boodschap de eeuwen door blijft bestaan?
Dat er miljoenen mensen in God geloven?
Waar kies je voor?
Ga je net als veel anderen door met je leven van alledag?
Of neem je nu echt eens de tijd om er eens serieus over na ta denken?
Probeer je om ten diepste te begrijpen wat geloven voor veel mensen betekent?
Wat Jezus voor jou kan betekenen???
De eerste keuze maak je zelf
Ik hoop dat je volgende keus voor God zal zijn...