DE BEELDEN DAT JE ME HEBT GEBETEN,
ZIJN NOOIT HELEMAAL VERGETEN!
DE BEELDEN DAT JE ME HEBT GEBRAND,
ZIJN NOOIT HELEMAAL GESTRAND!
DE BEELDEN DAT JE ME HEBT GEKRABT,
KUNNEN NOOIT HELEMAAL GESCHRAPT!
DE BEELDEN DAT JE ME HEBT GESLAGEN,
KUNNEN NOOIT HELEMAAL VERVAGEN!
DE BEELDEN DAT JE ME HEBT GESCHOPT,
ZIJN NOOIT HELEMAAL GESTOPT!
DE BEELDEN DAT JE ME HEBT "GEPRIKT",
ZIJN NOOIT HELEMAAL GESTIKT!