Wanneer een nieuwe ochtend komt
Zie ik
opwinding uit je ogen stralen
verbazende elegantie
sierlijke vrouwelijkheid
Ik heb me nog nooit zo gevoeld;
vlieg boven alles
tril als een rietje als ik je aanraak,
ontken niet meer bang te zijn,
verraad ik mijn angsten niet meer
want je kleurt mijn dromen
goddelijk gevoel, wist niet dat dit bestond
Je hebt lief en bespeelt mijn hart
tover je opnieuw prinses?