Vertrouwen op
Je vertrouwt mij volledig.
Je hebt mij al zoveel verteld
Wat andere niet weten.
Maar over dat ene probleem wil je nog niet praten.
Dat probleem is al jaren vertrouwt.
Niemand weet er van.
Ik moet blij zijn dat je jezelf niet meer straft.
En daar ben ik ook heel blij mee.
Het zou alleen voor jou zo fijn zijn
Als je over dat ene probleem zou kunnen praten.
Maar je hebt het mij uitgelegd,
Waarom je dat niet doet.
En ik begrijp je nu volledig,
En vind het ook niet erg meer dat je er niet over praat.