ZIE MEZELF NOG "OP BURO", IN EEN KAMER STAAN
STA DAAR MAAR, TE KIJKEN NAAR DAT FOTO-DING
2 PAAR POLITIE-OGEN, DIE OVER ME BLAUWE PLEKKEN GAAN
HET LETSEL DAT LIET ZIEN , HOE JIJ OP MIJ TEKEER GING
OH, WAT VOELDE IK ME ROT, HAD VERSCHRIKKELIJK VEEL PIJN
HET WAS MOEILIJK, MAAR HEB HET WEL GEDAAN
WAS TOEN BEST WEL, AAN HET EIND VAN MIJN LATIJN
MAAR BESLOOT TOCH, DAT JIJ ME NOOIT MEER ZOU SLAAN
HET IS DAARNA, EINDELIJK NOOIT MEER GEBEURD
INMIDDELS, DURF JE ME NIET MEER AAN TE KIJKEN
MISSCHIEN OMDAT DE RECHTER, OOK JE GEWELD HEEFT AFGEKEURD
JE KAN NU WEL M'N BLIK, MAAR NIET JE STRAF(-BLAD) ONTWIJKEN