Hoe zou een dikke buik mij staan?
Ik zou er echt zo voor gaan!
Ik zie het al helemaal voor mij,
en dan de ontknoping wordt het een hij of een zij?
eerst negen maanden met een dikke buik lopen,
en dat alles dan goed blijft gaan is maar te hopen.
en dan de bevalling,
wordt het een eenling of toch een tweeling?
Het maakt mij niks uit!
dan die rose huid.
10 vingertjes,
en 10 teentjes.
het is voor mij gewoon rozegeur en maneschijn,
maar wat als ik nu eens met een dikke buik verschijn?
ze zullen het nooit geloven! hoe ze eruit ziet!
Maar zover is het nog net ff niet.
Toch zou ik het dolgraag nu willen maar eerst met mezelf uit de knoop,
voordat ik mijn kindje doop.
als ik nog niet voor mezelf kan zorgen,
ik hou nog teveel voor mezelf verborgen.
het kindje kan wel wachten,
ook al zit ik nog zo te smachten.
Want een kindje kost veel tijd,
en ik wil geen spijt.
ook al krijg ikn die niet ik wil toch zekerheid,
ik wil wel het beste voor mijn knulletje of meid.