08-09-07
Sluiten
Verlaten in een huis huilt ze
Met haar hoofd gezakt in der handen
Verloren hoop,verdriet gedaan
Ze staat op en loopt naar een raam
Kijkt naar buiten en ziet alleen duister
Duisternis en verder niks
Voor haar is de wereld vergaan
Ze veegt haar tranen weg en geeft het op
Hoop,liefde,pijn,verdriet,angst,vreugde
Ze gaf het allemaal op voor een leven
Een leven zonder emoties
Dat meisje was ooit zo vrolijk
Maar haar leven was dat niet
Ze sluit haar hart af van de wereld
Ze sluit de ramen voor het licht
Ze sluipt terug naar het hoekje
En sluit haar ogen voor altijd dicht