Dit gedicht is voor een aantal heel speciale vriendinnen!!!
Het leven is oneerlijk,
Sommige mensen hebben het klote, en anderen heerlijk
Met vrienden maken letten veel mensen vooral op hoe je van buiten bent,
Knap, lelijk, zielig of verwent.
Lelijke mensen hoeven ze niet
Ze denken: zie je mij met hun lopen? Zo zielig ben ik niet!
Veel van die mensen hebben het heel zwaar
Dan denk je vast: zo zielig! maar het is echt waar
Niemand ziet wat er achter zo'n velletje schuilt
De één lacht, de ander huilt
De lachende mensen gaan altijd voor
Bij huilende denk je je bent echt niet zielig hoor!
Maar dat zijn ze wel!
Het gaat niet weg, het is een soort gezwel
Help die mensen door met hun te praten,
Je helpt ze ook door hen aan het praten te laten
Wees een vriend voor die mensen
Dat is één van hun liefste wensen.
Ik bedank mijn vriendinnen voor alle steun die ik heb gehad
Eerder zat ik in een groot, zwart gat
Nu ben ik daaruit
Ik ben nu vrolijk, maak lol en fluit!!!
Ik hou van iedereen!!!
En onthou niemand is alleen!
Anders kom je toch lekker naar mij toe