dolfijnen spetteren
klaterend gelach
stralende ogen
wat fijn
dat ik deze dag
met jullie, mijn gezin
beleven mag
intens gevoel van geluk
deze dag in mijn herinnering
verankert
bezoek aan het dolfinarium
wij met zijn vier
zoveel lol
zoveel plezier
dit gevoel van geluk
deze herinnering kan nooit meer
stuk