heel even
in een flits zag ik jou
wij reden de stad in
jij reed eruit
ik dacht
wat doet dit me nou
jij reed ons voorbij
zag ons niet
beter ook voor jou
en ik dacht
wat doet dit me nou
maar ik zou het niet weten
alleen weet ik
dat wat er tussen ons gebeurt is
erg veel was
mooie en slechte momenten
en de mooie
die zal ik zeker niet vergeten
de slechte zullen uiteindelijk
worden gewist
want slechte herinneringen
aan iets dat ook mooie momenten had
die slechte herinneringen
kunnen worden gemist