Tijdloos
Die Winterochtend zo lang geleden
liep ik, nog net geen zeven jaar
Voorbij die oude tazelaar
en zag
voorzien van stok en hoed
Schuifelend langs de oude gracht
een oude man van wel zeventig jaar.
Nu, na vele jaren her, loop ik,
vermoeid en stil,
weer langs diezelfde oude laan
en zie
Opnieuw
Een jongen van amper zeven staan.
© ernesto44