Over de bergen is een nieuw begin
Over de bergen waar ik win.
Mijn hart zo leeg en verzwakt
Zie ik hoe je steeds verder zakt
Levend in een moeilijkere wereld dan mij
Eindigt jou reis in de dood
Laat je alles gaan en laat je me vrij
Zie ik je vechten tot je laatste ademstoot
Jij bent het… ik herkende je niet
Jij bent het …zeg ik in al mijn verdriet
Ik kijk weer , maar geef geen kik
Gechoqueerd kijk ik naar mezelf
mijn andere ik.