telefoon
zo gewoon?
nee want de stem van haar
voelt heel dierbaar
haar stem klinkt zacht
maar wat had je ook verwacht
er is er geen ander
wij hebben elkander
ze is zo lief
kan er niet over ophouden
ze is nooit negatief
ik ben zo gelukkig
zelfs na twee jaar
ga ik voor 1000 procent voor haar