we hebben heel veel
toekomstdingen
die ik samen met jou deel
reizen gaan we
en doen we al
maar de verre weg reizen
stromen als een waterval
genieten volop van alle mooie dingen
mooiste baaitjes voor ons alleen
met fijne herinneringen
maar nog zoveel in petto
verre landen te gaan
hier hebben wij samen goed aan gedaan