ik wil graag je armen voel strelen
tederheid samen met je delen.
ik smacht naar je liefde en geluk
want met jou liefde kan mijn hart niet meer stuk
ik droom de raarste dromen van wij samen op een berg
ver van elkaar en ik vond het niet erg
want ik rende naar je toe maar viel op de grond
jij liep toen weg en ik wist niet of je het erg vond
asl ik je vasthield voor maar heel even
ik wou je mijn hart mijn ziel alles geven
maar het blijft maar bij koude verlangens en dromen
want in het echt leven zou jij nooit naar mij toe komen
je liefde bekenen en me nooit meer loslaten
want het is mijn hart die vol zit met gaten
van de pijn en al het verdriet
omdat jij haar liever dan mij ziet