Als ik in je ogen kijk,
en je pijn probeer weg te kussen.
Juist dan keer jij je weg,
en weiger je mijn hulp.
Als jij in mijn ogen kijkt,
en je ziet de pijn die ik voel.
Dan draai ik mezelf om,
kan jouw troost niet aan.
Ik vraag mezelf dan af,
waarom doe je telkens zo.
Kan ik je dan echt niet meer helpen,
is het echt over zo?
Ik zie jezelf afvragen,
waarom ik zo reageer.
Ik zou wel willen dat je me hielp,
maar ik kan het niet aanvaarden.
Mijn hart gaat tekeer,
ik zie het zelf ook niet meer.
Je zoekt er een weg uit,
en laat mij hier dan achter.
Ik weet niet waar ik naar toe moet,
wil blijven maar ren steeds verder weg.
Verstop me in mezelf,
en laat jou daar achter.
Soms is het zo moeilijk,
voor twee mensen om elkaar te begrijpen.
Maar als ze gewoon naar hun hart luisteren,
dan zouden ze weten dat deze liefde
nog moet rijpen.