Persoonlijk Verlies
niets meer dan lege woorden
komen hier neer maar ook daarbuiten
is het leeg. Vogels pikkend naar de kruimel;s
in het lege park, iedereen heeft haast
Naast de kruimels ligt een persoon
zonder lichaam dat had haast
Op het gras en op de bank
zijn dezelfde tekenen van verlies
In de metro kruimels op een pak
zijn telefoon werpt een wazig licht naar binnen
het is een gesprek zonder mening
de woorden zijn van afspraken volgens afgesproken regels
vogels pikken naar de laatste kruimels
bij de meeste is het al te zien
de buikjes zijn gevuld, de ogen vol leven
ze hebben alle persoonlijkheid op, maar hebben geen haast