Gevoel
Gevoel is niet te stoppen
je kan het wegproppen
maar terug komt het altijd
Gevoel van onbehagen
bekruipt je met vlagen
je raakt het nooit meer kwijt
Gevoel ga je dan zoeken
en mens wat zal je vloeken
als je terug denkt in de tijd
Gevoel van kwaadheid en verdriet
iets anders is het niet
wat blijft dat is de strijd
De strijd om blij te wezen
zonder pijn, zonder verdriet
om nooit meer te vrezen
ik weet dat kan ook weer niet
Toch ga ik het proberen
de boze geesten te weren
met hulp van ieder die maar wil
krijg ik die stemmen wel stil
Want ik wil weer sterk zijn
de vrouw die ik ooit was
ik wil niet meer die schone schijn
ik wil me weer voelen in mijn sas
Het zal me echt wel lukken
daar ben ik zeker van
en al hou ik altijd mijn nukken
ik weet zeker dat ik het kan!