En of ik je zielig vind,
volwassen, maar je gedraagt je als een verwend kind.
vrouw vrouw
wat heb ik een hekel aan jou
als een brandnetel ben jij voor mij
zo eng en stekelig
heb voor jou geen aandacht of vleierij
Och nee ben geen beter mens dan jij
zeker niet!
maar ben niet zon klagert en zeikert
ik dans, zing ben blij
door de zon
lach zelfs om mn te hard rijden bon
Beter dan jezelf zooo zielig te vinden
en je, ik draai mee met alle winden
zo kom je dr wel
zucht
kwel kwel
jaja nipster, zo kan die wel.