Stap voor stap vergroeit mij leven met het ideaal.
Geen idee hoe het lopen gaat het breekt me niet op.
Positieve geluiden en verandering van verplichtingen.
Gemaakt gesprek met god en de duivel spreekt boekdelen.
Stilzitten is er niet meer bij alleen maar regelmaat.
Profetien komen nog steeds elke dag maar geen spijt meer.
Geen afgunst voor zij die nooit eens luisteren naar het.
Straks als ik niet meer van het beeld te slaan ben.
En men mijn ware gezicht ziet vol veranderingen.
De verantwoording die afgelegd is zal men benieuwen.
Als een kind gekluisterd aan de buis luister je mee.
Ik ben slechts een schakel in een veel grotere aanpak.
Mijn plannen zijn groots en zullen ons doen shiften.
Problemen lijken ineens oplosbaar zonder uitleg zomaar.
Hoezo druk ik zie het niet er zijn geen bergen meer.
De dagen worden verlciht door sprankelend zware woorden.
Zwaarden worden geslepen voor het moment dat ik beleef.
Scherpe analyse van de krijger krijgt omvatting vandaag.
Zweepslag voor mijn hersenen bracht me op een hoger plan.
Nu ik dingen vernieuwd zie zijn mijn woorden plechtig.
Prachtig op de top maar onderaan voel ik mij het best.