als liefde mooi en zuiver is,
laat dan je hart spreken,
schakel je verstand uit,
en laat het hem dan weten.
hij zal je voeren,
naar de hoogste top,
door bergen en dalen.
en deze mooie liefdes droom,
zal zich herhalen.
is liefde mooi en zuiver,
dan ben je pas bereid,
je hart heeft gesproken,
jij krijgt dan nimmer spijt.
liefde, mooi en zuiver,
dan ben je niet bevreesd,
je kan alleen maar zeggen,
'k ben even weg geweest!