BLOEMEN.
BLOEMEN DIE VERWELKEN ROZEN DIE VERGAAN.
MAAR IK BEN BLIJ DAT MIJN RELATIE NOOIT.
OVER IS GEGAAN HEEL VEEL PIJN LIEF EN LEED.
HEBBEN WE DE LAATSTE MAANDEN GEHAD.
MAAR WE SLOEGEN ONS ER DOOR HEEN.
HOE MOEILIJK HET OOK VOOR ONS WAS.
MET RODE ROZEN KWAM IK BIJ JOU AAN.
MAAR DIE RODE ROZEN BLIJVEN NIET BESTAAN.
DAAROM HOOP IK DAT ONZE LIEFDE NOOIT OVER.
ZAL GAAN IK HOU VAN JOU MIJN HELE LEVEN.
EN MIJN LIEFDE VOOR JOU BLIJFT BESTAAN.