Als een meisje anorectisch is
Doet niets er nog toe
Want als het leven toch zo hectisch is
Word je echt van alles moe
Voedsel schuif je aan de kant
Iets wat je jezelf verbied
Het lijkt iets heel gevaarlijk, want..
Dat wil Ana niet
Zij verbiedt je alles met calorieën
Enkel sporten is goed genoeg
Ook al zak je bijna door je knieën
Er staat nog zoveel voor de boeg
Leugens beheersen je leven
Je sociaal contact verdwaasd
Het is niet iets voor maar even
Het is iets wat door je lichaam raast
Als een meisje anorectisch is
Doet niets er nog toe
Want als het leven toch zo hectisch is
Doe je liever je ogen toe