Mijn Oma, is de jongste niet meer
In juni 86 alweer
Mijn Oma, heeft al heel wat door gemaakt
Maar toch is ze iedere keer opgeklaard
Mijn Oma, ik hoop dat ze nog lang blijven mag
Ik schrok zo toen ze in het ziekenhuis lag
Mijn Oma, ze was zo ontzettend sterk
Wat zeg ik ze was ijzersterk
Mijn Oma, wat is het toch een kanjer
Ze is zo mooi, net als een anjer
Mijn Oma, is de liefste vrouw
De vrouw waar ik zoveel van hou
Heel veel liefs, Moniek