Door het gemeentelijke beleid..
Ben ik de weg even kwijt..
Het enige nut van kaart..
Is mij persoonlijk heel wat waard..
De aanvraagdrempel is al heel hoog..
Nu blijkt, dat er niemand luistert naar mijn betoog..
Door de velen regels, opgemaakt door de gemeente-instelling..
Weet ik niet of ik nog wel verder wil..
Regels die wettelijk zijn vast gesteld, worden genegeerd..
Door vormfouten ben ik het haasje, het is geheel anders dan men beweerd..
Echter heeft de gemeentelijke instelling meer macht..
Zodoende dat ik al weken op deze kaart wacht..
Al maakte zij een grove fout door nalatigheid..
Voorlopig ben ik mijn invalidenparkeerkaart kwijt..