Soms denk ik bij mezelf, Waarom kan het niet zijn.
Steeds als ik haar zie, Dan voelt het weer zo fijn!
Het kan gewoon niets worden, Want ze heeft nog dteeds een vriend.
En ik weet zelf nu ook wel, Dat ze hem verdiend.
Toch zijn mijn gedachtens, Atijd dicht bij haar.
Ze weet van mijn gevoelens, Ik kijk naar buiten en ik staar!
We kunnen het goed vinden, Ze stuurt mijn persoonlijkheid zelfs aan.
Dit is heel bijzonder, dat heeft nog nooit iemand met me gedaan.
Ook wanneer we praten, dan heb ik dat gevoel.
Die veiligheid, Dat vertrouwen,
Je weet wat ik bedoel.
Ik heb geen hoop,maar dromen is fijn.
Een ding weet ik zeker, Ik doe nooit iemand pijn.
Al kun je never nooit weten, Hoe het later nog zal zijn,
Mijn gevoel zal voorlopig niet verdwijnen,
En het voelt nog steeds zo fijn.
Het enige wat ik wil, Is dat ze gelukkig kan zijn!
XXX