Lieve zee,
Neem me verdriet mee
Ik leg ze hier voor je neer
spoel ze maar weg, in 1 keer
Ik zie me verdriet wegdrijven
Er zal niks overblijven
Maar het zal nog lang duuren voordat alles uit het zicht verdwijnt
En de zon de zee verwarmt en met geluk verschijnt.