'Een verboden lief '
Ik schrijf je deze verboden brief.
Want jij bent mijn verboden lief.
Dagen heb ik op je gewacht.
Dagen heb ik naar je gesmacht.
We mogen elkaar niet zien.
Ja,dat is nu het domme misschien.
Maar deze liefde overwint alles.
Ja,jij en ik wij zijn echt alles!