Een levenlang herinneringen
Is wat ik bij me draag
Aan alle mooie momenten
Denk ik maar al te graag
Vol liefde en goede tijden
Was onze jeugd met jou
Nu moeten we afscheid nemen
Van een bijzonder mooie vrouw
De laatste weken waren schrijnend
Maar telkens als ik bij je kwam
Stond ik versteld van al je kracht
En zoveel tijd als je voor ons nam
Ook in onze jeugd
Kwamen wij zeker niks te kort
Spelletjes spelen op de boot
En genieten van de watersport
Beschuit met hagelslag
Sleetje rijden in de sneeuw
Fietsend naar de stad
Het was niet gauw teveel
Zomaar een greep uit mijn herinneringen
Waarvan er nog zo veel meer zijn
Ik kan niet anders zeggen
Als kleinkinderen hadden wij het bijzonder fijn
Maar nu moeten we afscheid nemen
Van onze oma, het is voorbij
Maar ik kan je laten gaan
Je bent nu helemaal vrij
Je vertelde me laatst
Dat je er in berustte om te gaan
Ik vroeg me af, wie ben ik
Om je in de weg te staan
Je leefde een prima leven
Hebt liefgehad en was geliefd
En je staat voor ons voor eeuwig
In ons geheugen gegrift
***Rust zacht, het is je gegund...***