Ik wordt niet gepest!!!
Maar ik weet wel beter dan jou en de rest
Hoe harder je ontkent
Hoe harder je ervan weg rent
Hoe harder je schreeuwt
Weet ik hoe graag jij het anders wilt
Ik weet hoe moeilijk het is nog iemand te vertrouwen
Want op wie kan je nu nog bouwen?
Wie is je vriend?
Waaraan heb jij dit verdient?
Ik kan wel zeggen dat ik achter je sta
Maar wie zegt dat ik niet achter je rug naar de pesters ga
Wie zegt dat je mij echt kan vertrouwen
Jij denkt: ik kan beter afstand houden
Maar ik meen het echt
Ik weet het is een heel gevecht
Om me in vertrouwen te nemen
Want je bent bang
Dus plak je me liever achter het behang
Dus zeg je donder op
Maar ik zeg stop
Stop met ontkennen
Je moet er maar aan wennen
Dat ik je niet laat pesten
Wat kan het jou nog resten
Kom op joh dan gaan we er samen voor
En roepen we in koor
Wij gaan het pesten stoppen