De juf is zwanger
het duurd als maar langer
voor het kindje er uit wil
het zit zeker niet stil
ze heeft een dikke buik
maar ook geen pruik
het duurd negen maanden lang
en dat is zeker van belang
dat het zeker genoeg weegt
en al zijn lichaamsdeeltjes heeft