Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Vechten om een vrouw!
Toe dan maar
Sla dan zo hard als je kan
Krijg je daarmee haar?
Vertel me het mij wat is je plan
Wil je vechten om deze meid
Ik zie het wel in je ogen
Je bent bang voor de concurrentie strijd
Jij zult niet de eerste zijn die mij niet zal mogen
Maar ook jij ziet in dat ik niks heb gedaan
Het leuk vinden van deze meid
Is voor jou al te ver gegaan
Daarom maak je met mij strijd
Alleen ik ga hem niet met jou aan !
Want zo kinderachtig ben ik niet
Reacties op dit gedicht
star of ocean vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
star of ocean
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
14 september 2007
Thema's:
[Homoseksualiteit]
[JIJ]
[Kwaad]