Werkelijk elkaars
ziel bewandelen
zovelen geloven
zo weinigen weten.
Werkelijk elkaar
kennen en doorgronden
wanneer, zeg mij toch
wanneer dat ooit -
nee, mijn gedachten
aanvaarden dat niet.
Werkelijk samen
een of het ander
aanvoelen en 'er zijn'
op de juiste momenten
mij hoef je dat niet meer
te vertellen.
Werkelijk niet
is wat ik denk
niet negatief
maar de werkelijkheid.
14 september 2007