Mijn bevestiging heb je ..
Je hebt de reden, het is logisch
de toestemming, niemand houd je tegen
en de bevestiging, ik ben het met je eens
Je haat me.
Ik weet wat ik gedaan heb, jou pijn gedaan
wat ik tegen jou gezegt heb, dat je voor mij niet meer zou bestaan
Ik heb het gevoel,
dat het me spijt.
Is dit niet duidelijk,
begrijpelijk
en schuldig genoeg?
Vergeef je me?