Ik zie die leuke blik weer in je ogen.
Je was mijn GOEDE vriendin!
Ik zie die lach weer op je tanden.
Waarom geef je nu die andere meiden toch hun zin?
Wat het ook is waarom wij ruzie hebben, ik zit fout,maar jij ook!
Druk lachend en Lief, dat ben jij voor mij,
Maar ik ben voor jou gewoon niks meer..
En dat doen zo'n zeer.
Misschien ben je nog wel een zaadje, dat toch nog wel moet groeien.
En die ook zo vaak met haar gedachtes zit te knoeien.
Wie weet komt het nog goed, misschien niet.
Maar wanneer komt er dan weer een tijd dat je mij als je goede vriendin ziet?
Zoveel gedachtes, leugens en zoveel verhalen.
Ik vind dat het nu eens tijd word dat je zelf ontdekt dat jij zit te falen.
Voor Jacq, Van jet
ps: voor degene die dit lezen,zoek nog meer gedichten van me op!!!:)