Nadenken over wat er kan gebeuren,
wat er nog zal komen,
wat de toekomst zal voorspellen,
wat een mooi einde zal zijn,
wie er in jou leven mag voorkomen
en wie er mag verdwijnen.
Of er een nieuw begoin moet komen
of dat alles zo moet blijven.
JIJ kan de toekomst bepalen,
dus de keus is aan jou,
omdat ik van je hou.