zin.
.
Woorden verpakt in bloemige taal, niets zeggend gewauwel.
Klaar en helder zien, maar niet kunnen verwoorden.
Het verliezen van chemie, tussen hart en je verstand.
Er wel zijn maar niet wetend waar, dwalend op je tijdgeest.
Je noodlot willen aanvaarde, maar niet weten hoe.
Zoekend ben naar de zin van het leven, niet begrijpen waar naar toe.
Hou je dan maar vast aan mij, om samen te verdrinken.
.
Anders
,