Dit is voor JOU die echte pijn kent,
voor JOU die zo moeilijk aan het gewone leven went.
Dit is voor JOU die weet wat echte pijn is,
voor JOU wanneer het leven niet altijd even fijn is.
Sommige mensen zijn soms nooit tevreden,
het komt omdat ze nooit echte pijn hebben geleden.
Maar JIJ kent die echte pijn,
en daarom is het heel moeilijk om gelukkig te zijn.
Laat iedereen maar zeggen hoe gek JE bent,
die genen ik weet zeker dat geen één van hun JOU kent.
Want wat JIJ allemaal heb meegemaakt,
daar zouden de meeste mensen gestoord van zijn geraakt.
JE hebt niets aan zogenaamde vrienden en mooie weerpraters die wanneer het van binnen woelt,
niet weten hoe JIJ je voelt.
Je hebt meer aan mensen die weten hoe JIJ je voelt,
die JE kan vertrouwen en waar JE op kan bouwen.
Die niet te pas en te onpas JE hart openvouwen.
Ik schrijf JE dit omdat je nu nog leeft,
omdat er altijd iemand is die om JE geeft.
Ga het daarom niet weer proberen,
want alleen JE vrienden zullen ervan leren.
Juist degene die JOU zover heeft gebracht,
zegt dat heb ik altijd al gedacht.
Laat iedereen maar zeggen dat je gek bent,
want er is altijd iemand die JOU kent