Ik wacht nog steeds
Weet je liefie,
Dat ik nog steeds,
Op je wacht?
Ik wacht op de dag,
Dat je weer thuiskomt
En je moeder dit keer
Alleen thuis laat,
Hoe kil ’t ook klinkt
Elke avond,
Bij het geluid van de deur,
Hoop ik dat jij ’t bent,
Luister ik even
Aan het trappegat
Shit, ’t is iemand anders
Ik vraag me af,
Of je ooit nog thuiskomt,
En me warm maakt
En de wereld weer laat stralen
Maar dit keer voorgoed,
Voor altijd bij elkaar
Ik wacht nog steeds
En dat zal ik
Waarschijnlijk ook nog lang doen
Maar ik blijf toch hopen,
Dat ik jouw stem op een dag,
Van beneden hoor klinken,
Ik wacht nog steeds