Waarom denk ik vaak aan een plek hier ver vandaan?
Waar als ik me rot voel het liefste heen zou willen gaan?
Ver van deze aard voor een nieuw bestaan,
zal ik er stiekem tussenuit gaan?
Lekker rustig op een nieuwe plek,
want hier wordt ik vaak zo gek.
Gek van alles om me heen,
en ik voel me vaak zo alleen...
Het is heel raar
zo tob ik maar
Over die plek hier ver vandaan
waar ik zo vaak heen zou willen gaan.