Geschreven door KvL & Klaatu
Een chocolade-ijsje
in de brandend hete zon.
Aangespoeld op een paradijsje.
Ik wou dat het waar zijn kon.
Een jagende tijger
Wind in de zeilen.
Een schaars geklede krijger
begroet ons met een zee van pijlen.
Witte martini met veel ijs.
Naaktzwemmen in een open zee.
Ik hoef me niet te vervelen in dit paradijs.
Ik nam jou immers mee!
Ondeugende gesprekken
en een spannend gedicht.
Je hoeft me niet over de lijn te trekken.
Ik ben meteen gezwicht.
Een mooie man, een mooie vrouw
en een verschrikkelijk goed boek.
Omdat ik van mooie mensen hou
maar ook in literatuur ontspanning zoek.
Een leuke verleiding
Een Bulgaarse rode wijn.
Een eeuwige bevrijding
van het eenzaam zijn.
Een paarse tulp, een zwarte roos.
Een avond kroegen.
Let niet op me als ik bloos.
Ik denk aan hoe we ons gedroegen.
Een intense zonsopgang.
Een nacht alleen.
Ik ben in het donker echt niet bang,
maar heb liever iemand om me heen.
Het spel der spelen
is soms snel gespeeld.
Maar als het gaat om eerlijk delen
wordt er soms langer gestreeld.
Ik hoop dat je hebt meegenoten
en je je hebt verbaasd.
Ik heb je oproep in dicht gegoten
en in je e-mail box geplaatst.
KvL &