And all I can taste
and all I can breathe.
Ik denk niet
dat ze het zullen
begrijpen. Ooit misschien
ik wil dat je weet
wie ik ben.
Naar huis ga ik
nog niet. Alles wat
ik nu voel en adem
is het moment, tikkende
seconden die vluchtend zijn.
Ik wil niet dat
de wereld me ziet
de tranen zullen zij
niet vinden. Als alles
voelt als een film.
Ja dan, weet ik
dat ik niet meer
kan voelen, dat ik
niet meer kan ademen
dan het moment van nu.
18 september 2007