Over al waar ik ga en sta
Zie je me lachen
Overal waar ik ga en sta
Zie me lol maken
Overal waar ik ga en sta
Zie je me hard werken
Overal waar ik ga en sta
Zie je mij andere helpen
Je zou me kunnen omschrijven
Als spontaan, leuk, gedreven en hulpvol
Maar zodra ik thuis ben
Zet ik mijn masker af
Zodra ik alleen ben
Ben ik alleen nog dat verdrietige meisje
Zodra ik alleen ben
Zie je alleen nog mijn pijn, verdriet en al mijn angsten