ik wil zo graag
verder
ik wil niet meer
zo moe
ik wil terug
naar mezelf
ik wil
zijn wie ik ben
ik wil
vinden de persoon die ik was
ik wil
dat het eind in zicht is
ik wil
zo graag dat hier een eind aan komt
ik wil
het eind van deze depressie, deze wond
ik wil
niet meer vechten
ik wil
teveel