ik ben je maatje voor altijd
dicht bij jou wil ik zijn
ik, gewoon jouw lieve meid
vriendschap dat zich niet bindt aan tijd
en dan heel misschien
zul je mij in een ander daglicht gaan zien
niet als vreemde maar heel dichtbij
een lieve vriendin gewoon aan je zij
elkaar met raad en daad bijstaan
nooit meer elkaar voorbij gaan
zonder een hand of een kus
je krijgt van mij een dikke plus