wat overblijft zijn herinneringen
een foto, een briefje, jouw stem
je hebt geleefd in het verleden
soms lijkt het dat ik jou herken
dan zie ik iemand met 'jouw loopje'
'jouw glimlach' en 'jouw haar'
dan denk ik weer 'doe niet zo mal'
het word tijd dat ik bedaar
maar ik kan jou niet vergeten
de dood scheidde onze wegen niet
jij was zo lief en heel verlegen
nog steeds leef ik in verdriet